Salaris & financiën


Hoe wordt bepaald hoeveel ik ga verdienen als flexcollega van Actief Werkt!?

Je ontvangt vanaf dag 1 het loon dat gebruikelijk is bij de inlener voor de functie die je gaat uitvoeren (inlenersbeloning). We leggen dit vast in de uitzendovereenkomst.

Categorie: Salaris & financiën.
Hoe geef ik mijn gewerkte uren door?

Je kunt je gewerkte uren op verschillende manieren doorgeven aan Actief. Welke manier voor jou van toepassing is spreek je af met je contactpersoon van de vestiging. Meestal wordt er gebruik gemaakt van de digitale urenverwerking: Flux. Hieronder een korte werkinstructie: Je gewerkte uren vul je wekelijks zelf in op https://login.nedapflux.com. Dit doe je uiterlijk op zondag voor 23:59 uur. Je opdrachtgever controleert op maandag de door jou ingevulde uren en geeft akkoord. Daarna worden jouw uren automatisch naar ons verzonden. Let bij gebruik van FLUX op hoe je gewerkte uren invult: bijv. een kwartier noteer je als 0,25 uur en een half uur als 0,50 uur.

Categorie: Salaris & financiën.
Wanneer wordt mijn salaris uitbetaald?

We betalen je salaris per week of per vier weken uit. Dat mag je zelf aangeven. Als je niets aangeeft dan krijg je automatisch per week betaald. Je kunt dat trouwens altijd tussentijds aanpassen. We kunnen je alleen op tijd uitbetalen als je ook op tijd je uren aan ons hebt doorgegeven.

Categorie: Salaris & financiën.
Hoe krijg ik mijn loonstroken?

Deze kun je terug vinden in Mijn Actief. Iedereen die wordt geregistreerd in het systeem van Actief Werkt, krijgt automatisch een uitnodiging om zijn account in te stellen. Via www.actiefwerkt.nl/profiel kun je inloggen en jouw gegevens bewerken. Wanneer je daadwerkelijk gaat werken voor Actief, kun je met dit zelfde account inloggen op www.mijnactief.nl, hier heb je op ieder moment inzage in o.a. loonstroken, jaaropgaven, opgebouwde reserveringen voor vakantiegeld, vakantiedagen, kort verzuim (staat op loonstrook), en ondertekende documenten zoals je uitzendovereenkomst. Gebruikersnaam : e-mailadres Wachtwoord : maak je na de activatie zelf aan

Categorie: Salaris & financiën.
Heb je wel eens geldzorgen of behoefte aan professionele hulp om jouw financiën weer op orde te krijgen. Weet dat je dit niet alleen hoeft te doen!

Actief werkt kan je, afhankelijk van de hulpvraag, helpen om je weer financieel gezond te maken. Via Doorzaam kunnen we jou in contact brengen met een coach die jou gaat helpen met je geldzorgen. Is dit niet voldoende en heb je te maken met (dreigende) schulden dan kunnen we jou ook direct aanmelden bij een budgetcoach die jou heel gericht gaat helpen met je financiële situatie. Iets voor jou ? Neem contact op met je contactpersoon van Actief Werkt of bel naar de afdeling flexadvies Hoofdkantoor Breda 076-5302060 We helpen je graag verder.

Categorie: Salaris & financiën.